fredag 22 juli 2011

Åskväder!

Igårkväll var det värsta ovädret här på ön, blixtar och åska for runt huset så det skallrade i fönstrarna, sen fick vi strömavbrott på hela ön som hos oss varade i 2 timmar, så det var bara att gå och lägga sig eftersom jag skulle upp och jobba tidigt, men så mycket sovande blev det inte.
Idag drog det ihop sig till åska med och då såg vi det här fenomenet på himmelen, en linje som snabbt drog ihop sig och bildade en mörk himmel.

lördag 9 juli 2011

Föreläsningen!

Föreläsningen igår var mycket intressant, vilken jobbig men kärleksfull tid hon hade med Ingemars demenssjukdom, en kvinna jag beundrar.

torsdag 7 juli 2011

Den längsta ronden!

Jag har läst en bok om demenssjukdomar av Edna Alsterlund den var väldigt bra och skildrar en anhörigs sorg och arbete med denna sjukdom. På jobbet såg jag ett program från Demensförbundet, att hon skulle komma och föreläsa om boken, så det ska jag gå på idag, det är mycket passande eftersom jag läste ut boken i onsdags, sedan går jag väl en sväng och kollar på Almedalsveckan som är mycket stort nu.

Så var man ett år äldre då !!

Piocciotårta med gotlänska jordgubbar och grädde
Jordgubbar är ett måste på min årsdag eftersom det ju är säsong för dem då, fast i år var jag lite orolig för det, eftersom dom mognade så tidigt.
Mina föräldrar och syster med dottern Ronja var och gratulerade mig, liksom min vän Sonja och sonen Jimmy med dottern Alva, dom andra kommer en annan dag. Vi satt på terassen och fikade, jättemysigt!

onsdag 6 juli 2011

Ledig dag ???

Kakfat
Imorgon fyller jag år så jag har bakat lite kakor till det, (jag gjorde mini lavendelskorpor med, men dom kom inte med på en egen bild) Nu ska jag städa och sen senare ska jag göra pinocciotårta med jordgubbar, för imorgon jobbar jag.
Lavendelkakor

Snoddas

Kokosdrömmar med pelargon

Kokosdrömmar

Roliga och fina bilder!

Teckning av Natta
Mona-Lisa - Natta

Åhhhhhh! vad det är roligt att trixa med bilder i http://www.photofunia.com/ dom blir så fina och roliga, testa du med!


En teckning av Natta












Henke bodybilder













Natta blir avmålad

Henke som häftig rastadiskjockey

Henke i danstagen

Teckning av Madde


 


Madde blir avmålad






 Ängeln Natta